Olemisen meininki

Elämme suorittamisen ja tehokkuuden aikaa. Arvostamme huippuosaamista, ennätysten rikkomista, edelläkävijyyttä, aggressiivisuutta, jopa röyhkeyttä. Yhdistämme nopeuden älykkyyteen ja menestykseen, hitauden tyhmyyteen ja kyvyttömyyteen. Siis arvostamme tekemisen meininkiä.

Katso älfie eli äijä-selfie:  http://www.youtube.com/watch?v=jUMWc2N1wF0

Oleminen on kuitenkin tärkeämpää kuin tekeminen. Ilman olemisen syvyyttä tekemisestämme tulee vain väsyttävää huitomista pimeään. Tarvitsemme olemisen meininkiä, josta kumpuavat mielekkäät ja vaikuttavat teot. Olemisen meininki myös lopettaa väsymyksen, tässä uusi näkökulma keskusteluihin työhyvinvoinnista, työssä jaksamisesta ja eläkeiästä.

Olemisen voima

Kutsun Sinut mukaan Onnivaattori-blogille. Etsimme täällä Olemisen meininkiä, tapaa johtaa omaa olemistaan.

– Terveisin Pekka ”Pexi” Pirhonen

Briefly in english: We value doing over being. But we call ourselves human beings, not human doings. We are losing our essence, our meaning. I’m starting this blog to discuss how we should lead ourselves towards more meaningful actions. I believe we must pay attention to the quality of our being.

Mainokset

5 comments

  1. Kiitos tämän päiväisestä webinaarista! Osallistuin siihen ja tartuin heti blogivinkkaukseesi. Aiheesi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja ajankohtaiselta.

    Tykkää

  2. Tervetuloa Kirsi. Oli tosiaan mukava webinaarikokemus, syntyi vuorovaikutuksen tunne vaikka asetelma olikin yksi puhuja – 400 kuuntelijaa. Katsotaan minne tämä blogi suuntautuu, se on vielä arvoitus. Olemisen ja tekemisen yhteispeliä ihmettelemme joka tapauksessa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s