Onnivaattori on olemisen tapa

Itsen johtaminen on oman olemisen johtamista.

Taitavasti johdettu oleminen luo merkityksellisen ja vaikuttavan tekemisen. Syntyy luonnollisen ja osuvan toiminnan virtaus: oma merkitys, energia ja tekojen vaikuttavuus. Tämä on puhdasta onnea, keveyden ja syvyyden leikkiä. Kutsun tätä leikkiä Onnivaattoriksi.

Minä valitsen ajatukseni – http://youtu.be/79ONTzoxY50

Onnivaattori on olemisen tapa, tai tila sisälläni, joka luo onnellisuutta tähän hetkeen. Syntyy kirkas olemisen meininki, joka lataa tämän hetken merkityksellä, energialla ja rohkeudella. Nämä vuorostaan laukaisevat mielekkään toiminnan, ja olemisen meiningistä tulee tuloksekasta tekemisen meininkiä.

Onnivaattori hyrisee sisälläni, tai minä olen Onnivaattori. Sisävaikutusten lisäksi Onnivaattori määrittää tapaani kytkeytyä muihin ihmisiin ja koko universumiin.

– Terveisin Pekka ”Pexi” Pirhonen

Happyvator – Self-leadersip is about leading one’s being. If you become aware of your beingness, you will find purpose, and this will make your actions effective. I call my way of being ”Happyvator”, since it creates happiness inside me, and to all my relations.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s