Onks sulla unelmaa?

Olen jo kertonut yhden oivallustarinan, joka käynnistyi poikani yllättävästä kysymyksestä – mitä te siellä töissä oikein yritätte? Meillä on kaksospojat, joten näitä pysäyttäviä kysymyksiä tulee usein. Tämä tuli toiselta pojalta, aamiaispöydässä:

Onks sulla unelmaa?
Unelmoija metsässä
”Iskä, onks sulla unelmaa?”

Katso älfie: http://youtu.be/aFSy2r8GpZQ

Unelmien kirkastaminen ja niitä kohti kulkeminen on itsen johtamisen ytimessä. Taitava unelma saa alkuperänsä ”tosiminästä”, oman olemisen ytimestä, on enemmän henkistä kuin materiaalista laatua, on hyvää-kaunista-totta. Tällaisille unelmille jumalat tai universumin voimat hymyilevät. Se mihin huomiosi kiinnität, kasvaa ja alkaa toteutua. Saat apua ympäristöltäsi, samalla kun unelmien avaamassa mielentilassa autat muiden unelmia toteutumaan.

Pistän poikani kysymyksen kiertoon: Onks sulla unelmaa?

– Pexi

Happyvator: At breakfast, my son once asked me: ”Dad, do you have a dream?” My mind went empty, didn’t know what to say… then suddenly I heard my mouth say: ”peace of mind”. My son looked at me for a while, and replied: ”not bad”. Big talk, with few words – Finnish men are good at this.

I pass on my son’s question: Do you have a dream?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s