Kutsu Onnivaattorin Digialustalle

Nyt voit ilmoittautua Onnivaattorin Digialustalle, josta löydät

  • Videomateriaaleja – kaikki Onnivaattori-blogilla julkaistut + lisää
  • Coaching-prosessin kuvaukset
  • Itsen johtamisen työkaluja
  • Itsen johtamisesta kiinnostuneen keskusteluyhteisön

Voit tulla Onnivaattorin Digialustalle ”eteiseen”, tutustumaan ajattelu- ja työtapaan sekä itsen johtamisen taidosta kiinnostuneisiin ihmisiin. Hyödyt tästä jo huomattavasti. Jos haluat konkretisoida asian ja saada aikaan muutoksen elämääsi ja työhösi, voit astua peremmälle osallistumalla Onnivaattori-coachingin avoimeen ryhmään tai tilaamalla oman coaching-prosessin johtoryhmällesi tai tiimillesi.

Molemmissa tapauksissa toivon, että viihdyt pitkään tällä digialustalla. Ajatuksena on perustaa jatkuvasti keskusteleva ja oppiva yhteisö, jossa jokainen voi luoda koko ajan taitavampaa tapaansa elää sekä tehdä merkityksellistä ja tuloksellista työtä.

Katso esittelyvideo ja ilmoittaudu mukaan!

Onnivaattorin coaching-prosessi ja digialusta:

  • Coaching-prosessissa työskennellään 8-12 hengen ryhmissä. Prosessi koostuu kasvokkain tapahtuvista työpajoista, omakohtaisista välityöskentelyistä, sparrausparien itseohjautuvista keskusteluista ja yksilöcoaching-sessioista.
  • Real on virtuaalinen yhteiskehittelyalusta, jolla koko prosessia ohjataan ja tehdään näkyväksi ryhmän jäsenille. Kaikki työskentely tapahtuu alustalla, jonne pääsee helposti läppärillä, padilla ja puhelimella.
  • Jokainen kulkee oman uudistumismatkansa, ja tulee ryhmässä samalla muiden auttamaksi ja auttajaksi.

Digialustalle tuleminen ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Sieltä pääsee myös helposti pois. Digialusta ei lähetä sinulle meilejä, ellet itse pyydä ilmoituksia sinne ilmestyneistä päivityksistä.

Vastaavalla mallilla rakennettua Digialustaa tullaan käyttämään työkaluna tulevissa coaching-prosesseissa. Työkalu on nimeltään Real; Humap Software Oy:n rakentama.

Kirjaa tähän nimesi ja meiliosoitteesi, niin saat henkilökohtaisen kutsulinkin:

 

 

– Terveisin Pekka

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s