Taitava tasapaino; jooga ja itsenjohtaminen

Tämä on sinulle, joogaava Onnivaattori tai itseä johtava joogi. Tai muuten vaan kehonsa ja mielensä suhteen tasapainoa hakeva ihminen.

Valmentajina Mira Niemi, joogaohjaaja ja Pekka Pirhonen, organisaatiokonsultti ja coach. Tule kokemaan kahden erilaisen ohjaajan yhteisvaikutus. Päätä itse, millaiselle polulle se sinua kutsuu.

Miksi jooga?

Sanskritiksi Yoga tarkoittaa mm. yhteen saattamista tai yhteyttä. Sen voidaan ajatella vahvistavan yhteyttä itseen tai kehon, mielen ja hengityksen liittymistä toisiinsa yhdeksi kokonaisuudeksi. Jooga voi tämän päivän kokonaisuudessa mahdollistaa monia asioita:

  • joogaosuus palauttaa huomion kehoon, ottaa etäisyyttä loogisen ajattelun piiristä
  • painotus on kehollisessa liikkeessä ja sen tuomassa mahdollisuudessa havaita esim. irtipäästämisen ja rentouden, fokuksen ja voiman ilmentymistä harjoituksessa ja sitä kautta omassa elämässä

Miksi Onnivaattori?

Onnivaattori on itsen johtamisen menetelmä ja ajattelutapa. Keskeinen tavoite on kulkea kohti taitavampaa tapaa elää ja tehdä työnsä. Määrittelet itse, mikä on sinun polkusi ja taitava tapasi sitä kulkea. Tulemme työskentelemään seuraavien kysymysten parissa:

  • Millaisia havaintoja teet nykyisestä tavastasi elää ja tehdä työsi?
  • Mistä haluat luopua, mitä vähentää, päästää irti?
  • Kuka sinä todella olet? Mikä on olennaista, varjelemisen ja taistelemisen arvoista?
  • Mitä uutta kutsut elämääsi, minkä on aika nyt ilmaantua?
  • Millaisilla kokeiluilla pääset muutospolullasi liikkeelle? Miten mittaat edistymistäsi?

Taitava tasapaino

Molempia paloja on jo aiemmin sovellettu erikseen. Nyt haluamme nähdä, miten joogan kehollinen ja Onnivaattorin ajatteluun pysäyttävä tulokulma resonoivat keskenään. Onnivaattorin avainkysymykseen ”kuka sinä todella olet” voi avautua aivan uusia näkökulmia joogan tekemisen ja tekemättömyyden tutkimisen sekä keskittymis- ja rentoumisharjoitusten kautta.

Tarkoitus ei ole joko rentoutua tai ajatella kirkkaasti. Tarkoitus on kokea, miten keho osallistuu ajatteluun ja ajattelu vaikuttaa kehoon. Ehkä löytyy jokin uusi suunta? Tai uusi tapa ajatella ja olla läsnä? Ehkä lähdet liikkeelle entistä intensiivisemmin, tai opit pysähtymään? Kyse on taitavan tasapainon löytämisestä.

Tule viettämään mukava ja tuloksellinen lauantaipäivä Studio FONissa 16.9.2017 klo 10-16 (Nahkurinkatu 8, Turku) – ilmoittaudu tästä.

Päivän hinta on 85€. Ei edellytä aiempaa joogan tai itsen johtamisen osaamista. Pekka on 58-vuotias jäykkä äijäjoogi, ja lupaa osallistua kaikkiin kehoharjoituksiin 🤣

Terveisin Mira ja Pekka

 

 

 

Mainokset